SOURCERERS

Software developers, Testers, Projectleiders

Sandhjé Bouw

Ik ben een full-stack freelance software developer met meer dan twaalf jaar ervaring in het bouwen van (web-)apps voor nationale en internationale bedrijven als KPN, VUmc en NN. Mijn huidige ervaring omvat, onder andere, (H)MVC en MVVM frameworks in zowel front- en backend zoals AngularJS, Zend Framework, Express en .NET MVC. Ik houd van test driven development en werk graag met tools als PHPUnit en Chai. Ik zorg er altijd voor dat mijn code aan het SOLID principe voldoet en gebruik gangbare design patterns en best practices. Daarnaast heb ik ervaring in het werken met zowel relationele als hierarchische database modellen en met zowel REST als SOAP API's.


PHP

Als Zend Certified PHP Engineer streef ik naar hoge kwaliteit code met een goede balans tussen leesbaarheid, performance en structuur. Ik volg altijd de richtlijnen zoals uitgezet in "PHP the right way".

Javascript en Typescript

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van (web-)apps met vanilla-javascript en jQuery en vele jaren ervaring met AngularJS en NodeJS ben ik in staat een vlekkeloos eindproduct te leveren dat altijd cross-browser en cross-platform werkt.

C# .Net

Als Microsoft Certified Professional heb ik veel ervaring met, en kennis van, C# en het .Net framework. Met mijn uitgebreide ervaring bij diverse grote projecten met C# kan ik snel mijn draai vinden in professionele teams waar aan state-of-the art software wordt gewerkt.

Opdrachtgevers vinden

Software developers, Testers, Projectleiders