SOURCERERS

Software developers, Testers, Projectleiders

  • Team

Sandhjé Bouw

Ik ben een full-stack freelance software developer met meer dan twaalf jaar ervaring in het bouwen van (web-)apps voor nationale en internationale bedrijven als KPN, VUmc en NN. Mijn huidige ervaring omvat, onder andere, (H)MVC en MVVM frameworks in zowel front- en backend zoals AngularJS, Zend Framework, Express en .NET MVC. Ik houd van test driven development en werk graag met tools als PHPUnit en Chai. Ik zorg er altijd voor dat mijn code aan het SOLID principe voldoet en gebruik gangbare design patterns en best practices. Daarnaast heb ik ervaring in het werken met zowel relationele als hierarchische database modellen en met zowel REST als SOAP API's.

Continue Reading

Floor Loogman

Ik heb een brede ervaring in ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van internet applicaties. Directe ervaring met ontwikkeling, databasebeheer, architectuur, server en netwerkconfiguratie, gebruikersondersteuning, applicatie optimalisatie en projectmanagement. Geïnteresseerd in het beheren van ontwikkeling en implementatie van high-end applicaties.

Continue Reading

Marco Beukenkamp

Met meer dan 30 jaar ervaring in automatiseringsland heb ik alle facetten meegemaakt. Begonnen als manusje-van-alles in het DOS-tijdperk ben ik snel doorgegroeid en via programmering, systeemanalyse en informatie-analyse uiteindelijk als projectleider geeindigd. Deze rol heb ik nu al meer dan 10 jaar. Met mijn technische achtergrond kan ik van grote waarde zijn bij het ontwikkelen van software, maar daarnaast heb ik ook veel ervaring bij de implementatie van standaard software op het CRM- en ERP-vlak.

Naast het uitvoeren van projecten als projectleider heb ik samen met een compagnon nog een klein softwarebedrijf, waar ik zowel de verkoop als programmering en support voor mijn rekening neem.

Continue Reading

Tim van Steenbergen

Tim van Steenbergen

Ik ben een ervaren, enthousiaste en ondernemende software ontwikkelaar en inmiddels Mendix liefhebber. Mijn eerste apps heb ik gebouwd in de vorige eeuw in het platform van die tijd: Microsoft VB. Mijn eerste kennismaking met HTML, JavaScript en CSS was vorige eeuw als webmaster van een tennisclub. Tien jaar is programmeren in SAP mijn beroep geweest. Sinds 2006 bouw ik e-commerce sites met eigen webdesign, op basis van PHP, jQuery, AJAX en XHTML voor bedrijven als Newtailor, Questware en Inetzero. Sinds 2011 ben ik fulltime PHP-programmeur en inmiddels Zend certified. Sinds eind 2012 bouw ik Zend framework-applicaties voor AutoTrack, AKZO, HoyHoy en KPN en heb ik ook ervaring met CakePhp en Symfony en met het toepassen van JavaScript-plugins zoals jsTree, Rafael, DataTables, fluid-rows en jqPlot. Sinds 2015 ben ik ook MuleSoft Certified Developer (hét API-platform). In 2018 ben ik fulltime met het LCDP Mendix bezig geweest.

Continue Reading

Robert Vooijs

Robert Vooijs

Ik ben een ondernemende, enthousiaste en leergierige senior softwareontwikkelaar. Mijn kracht ligt in het bouwen van de achterkant van applicaties, zoals databases, webservices en business logica. Ik geef hierbij vooral aandacht aan onderhoudbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid en performance.

Doordat ik betrokken ben geweest bij verschillende ondernemingen, en een achtergrond heb in zowel informatica als in bedrijfskunde, ben ik een goed sparringpartner voor management en goed in staat de vertaalslag te maken van een zakelijk probleem naar een ICT oplossing. Ik heb ook ervaring met het inrichten van ontwikkelprocessen, het aansturen van teams en het begeleiden van junior ontwikkelaars.

Ik wordt omschreven als authentiek, communicatief, integer, opbouwend kritisch en een (mee)denker.

Continue Reading

Opdrachtgevers vinden

Software developers, Testers, Projectleiders